top of page
DJI_0071.JPG

Paket & priser

Vilket äventyr passar dig?

How It All Started

Vår högsta prioritet är att våra gäster ombord får den upplevelse de önskar sig. Vi har olika paket för att tillgodose så många som möjligt. Våra erfarna guider vet alltid var fisket är som bäst just nu.

Paket & Priser

Våra paket är utformade för att du ska få ut så mycket som möjligt av din dag på sjön. Är ni intresserade av boende? Kontakta oss så hjälper vi hitta rätt boende för er.

6 timmar

2400 kr/person

This is a Price List paragraph. Write a short

overview including a description of your plan or

service, important features and any other relevant

info for a potential customer.

Learn More

4 timmar

2100 kr/person

✔ 8h fiske med fullutrustad båt (Stabicraft 2400 Supercab / 1550 Frontier)

✔ Fiskeutrustning från premiummärken som Rapala, 13 Fishing, Okuma & VMC
Flytoverall (kalla årstiden)
Flytkrage (varma årstiden)
Möjlighet att värma mat
3 fiskar per person (vi följer alltid reglerna för respektive sjö)
Rensning av fisk (om det finns tillgång till rent vatten)
Förpackningsmaterial till fisken

Learn More

8 timmar

2900 kr/person

This is a Price List paragraph. Write a short overview including a description of your plan or service, important features and any other relevant info for a potential customer.

Learn More
charterfiske_fiskeguide_ove_johansson_skaraborg_viken_edited.jpg

Hur funkar det?

1

Kontakta oss

Skicka ett mail till info@charterfiske.se eller använd kontaktformuläret på hemsidan för att komma i kontakt med oss.

2

Vi bestämmer detaljerna

Vi hör av oss till er via e-post eller telefon och vi bestämmer detaljerna för er dag; så som utgångshamn, datum och klockslag. Bokningsavgift erläggs. 

3

Äventyret kan börja

Vi träffas i hamnen och tar oss ut till fiskeplatsen och har en trevlig dag tillsammans på sjön. Betalning sker på plats innan vi beger oss ut.

charterfiske_ove_johansson_fiskeguide_trolling_lax_vanern_vattern.jpg

Jättebra upplevelse, till och med för mig som inte är någon van fiskare. Rekommenderas starkt!

Andreas Selevik

Ett bra sätt att få upplevelse och erfarenhet under säkra förhållanden av kunnig trollare!

Pierre Robert Rydén

Grymt kunnig guide! Härligt fiske och mycket napp! Fantastisk upplevelsetur! Rekommenderas varmt!

Ronja & Björn Rignäs

Frågor & svar

Här hittar ni svar på de vanligaste frågorna vi får

 • Vi använder oss av många olika utgångshamnar, beroende på vilken sjö vi fiskar i och var fisket är som bäst för tillfället. Ni kan se några exempel på utgångshamnar under sidan för Vänern och Vättern.

 • Ja, det får man. Vi följer dock alltid gällande bestämmelser för den sjön vi fiskar i. Det som styr är ofta maxantal och storleksintervall. Vill ni så hjälper vi naturligtvis till att rensa fisken innan avfärd hemåt, om det finns tillgång till rent vatten. Vi rekommenderar att ta med sig en kyllåda att förvara fisken i under sommarhalvåret.

 • Det ingår ingen mat i standardpriserna men det går självklart att lägga till. Vi kan erbjuda nygrillat direkt ombord och har även möjlighet att värma upp mat i värmeskåp. Om ni har specifika önskemål kan vi självklart lösa dem, bara ni meddelar i god tid. Exempelvis vid smörgåstårta, kallskuret eller specialkost.

 • På vår trollingfiskebåt, Argentum, finns det toalett ombord där man kan stänga ett draperi plus kabindörrarna för avskiljdhet. På spinnfiskebåten finns det ingen toalett ombord, däremot finns det ofta toaletter vid ramperna, så vi kan alltid gå tillbaka in till land. Nöden har ingen lag och ingen ska behöva må dåligt en hel dag på grund av toalettbehov.

 • Vid trollingfiske är vi max 5 gäster ombord, vid spinnfiske är vi max 3 gäster ombord. Detta är för att garantera att alla får en så bra upplevelse som möjligt. Vid större grupper använder vi oss av flera båtar. Grupper om upp till tolv personer är inga problem är ni fler än så krävs lite mer planering och samarbete med olika aktörer. Kontakta oss så hjälper vi er naturligtvis till den bästa upplevelsen!

  När det gäller landbaserat fiske har vi ej något övre tak för deltagare utan här kan vi vara stora grupper fördelat på ett större område runt sjön. 

 • Vi står med all utrustning som behövs för det aktuella fisket, det innebär att ni inte behöver ta med er någon egen utrustning. Har ni önskemål om att använda er egen utrustning vid exempelvis gös- eller gäddfiske är det självklart bara att ta med sig denna.

   

  Det finns alltid flytplagg att låna; vid kalla årstider finns varma, sköna flytoveraller och under sommaren använder vi oss av flytkragar. För de yngre finns det flytvästar att låna. 

 • Om vädret inte tillåter fiske på en specifik plats, finns alltid möjligheten att byta fiskevatten eller fiskesätt och i sista hand byter vi datum. Har ni exempelvis bokat in trolling på Vänern men vinden är för hård kan vi oftast förlägga fisket till Vättern istället eller varför inte prova på att fiska regnbåge i något av våra kända sportfiskeområden eller fiske efter gädda i skärgården? Möjligheterna är oändliga.

   

  Skulle ni bli sjuka är det viktigt att ni meddelar detta så vi kan boka om turen. Bokningsavgiften återbetalas ej.

 • Det går alldeles utmärkt att ta med barnen på fiske. Barn uppskattar verkligen att vara på sjön och våra turer är ofta mycket populära. Värt att tänka på är att det inte alltid behöver vara den största fisken som ska fångas, utan det viktiga är att man fångar fisk, och därav ska man välja rätt fiskeupplevelse när man har med sig barn.

Presentkort

Våra fiskeupplevelser är mycket uppskattade som gåvor och passar alla åldrar. Man behöver inga förkunskaper för att följa med ut och fiska.

Vill du ge bort fiskeglädje?

Ett presentkort har en giltighetstid om två år och kan köpas på valfritt belopp. Den som har mottagit ett presentkort väljer själv ett passande datum och vad man vill fiska efter. Vi kan leverera presentkort digitalt med kort varsel, ifall du råkar vara ute i sista stund. 

 

Kontakta oss via kontaktformuläret eller skicka ett mail till info@charterfiske.se för att beställa ditt presentkort.

_IMG8714.jpg

Redo att boka?

bottom of page